Librarie
Anunturi publice
ATELIERUL DE PICTURĂ AL EPISCOPIEI TULCEA

 

   
 
 "Darul estea cea mai convingătoare mărturie în fapt a iubirii. Orice dar este preţios; pentru că dă conţinut relaţiei dintre două persoane: cel care dăruieşte şi cel căruia i se dăruieşte. Sunt însă daruri care aduc în relaţia celor doi pe Dumnezeu Însuşi. Cineva care primeşte în dar o Biblie, o candelă, o icoană etc. atunci când le va folosi, va intra într-o relaţie reală cu Dumnezeu. Dar în această relaţie a lui cu Dumnezeu este prezent şi cel care a dăruit lucrul respectiv, pentru că darul poartă în sine amintirea persoanei care l-a dăruit. Astfel, un mic sfeşnic sau o carte sau o icoană pot fi un dar nespus de preţios duhovniceşte pentru că adună pe cei doi pe temeiul frumos şi ziditor al dragostei, şi-i aşează în relaţie cu Dumnezeu, într-o  binecuvântată treime: eu, tu şi Dumnezeu."

                   Nu pierdeţi nici un prilej să faceţi daruri!

  În cadrul Episcopiei Tulcea funcţionează un atelier de pictură. Icoanele sunt pictate manual, pe materiale atent prelucrate, de cea mai bună calitate şi la orice dimensiune, înfăţişând sfinţi ori scene biblice, simple sau complexe, după vechea tradiţie de artă bizantină.


   
Icoanele se pot comanda la nr. de tel. 0240 515145 (Secretariatul Episcopiei Tulcea) sau la nr. de tel. 0752884388, Dl. Octavian Ciobărcianu.
 


Site realizat si gazduit de XWD Sibiu