Anunturi publice
      Marți 17 martie 2020 - P.S. Sa a prezidat lucrările Permanenței Consiliului Eparhial. În cadrul ședinței au fost luate următoarele măsuri spirituale și sociale în contextul pandemiei de coronavirus:

     
- Preoții sunt îndemnați să vină în întâmpinarea nevoilor spirituale și materiale ale credincioșilor prin oferirea de asistență religioasă în condițiile noilor reglementări ale autorităților de stat.
- Preoții împreună cu voluntarii din parohii și în colaborare cu autoritățile locale vor acorda sprijin material (hrană și produse de igienă personală), la domiciliul persoanelor aflate în imposibilitatea de a-și procura strictul necesar.
- Cantinele parohiale în consultare și cooperare cu autoritățile locale vor pregăti pachete sociale pe care le vor distribui persoanelor vârstnice, singure sau în imposibilități personale.
- La parohii se vor organiza colecte de alimente neperisabile și articole de igienă care vor fi distribuite persoanelor aflate în risc social.
- În același timp preoții și credincioșii sunt îndemnați să înmulțească rugăciunea și să o împletească cu fapte bune și cu maximă responsabilitate, în noile condiții în care ne aflăm.

Biroul de Presă al Episcopiei Tulcii
Site realizat si gazduit de XWD Sibiu