Anunturi publice
 Duminică 19 dec. a.c. Seara – În Episcopia Tulcii, la sala Jean Bart din municipiul Tulcea s-a desfăşurat în data de 19 decembrie a.c. Concertul de Crăciun al Seminarului Teologic Sf. Ioan Casian.
La tradiţionalul concert, care de 18 ani încântă inimile credincioşilor tulceni, vestind bucuria naşterii în trup a Fiului lui Dumnezeu - Iisus Hristos, au evoluat corurile Patmos, Carpe in Deum şi Arhanghelos ale Seminarului Teologic, precum şi corala Magnificat a preoţilor din Tulcea, instituită anul acesta, şi care acum a evoluat în premieră.
 Au fost interpretate în cadrul concertului, timp de două ore, un număr de peste 30 de piese în stil psaltic şi coral care au adus cu adevărat în inimile celor peste 1000 de persoane care au umplut sala, o adevărată rază de lumină din lumina stelei Betleemului de acum 2000 de ani.
 La concert a fost prezent Preasfinţitul Părinte Visarion care, a transmis cu acest prilej numerosului auditoriu un mesaj de Crăciun în care a vorbit despre perioada pregătitoare a marii sărbători a Naşterii Domnului, despre unicitatea evenimentului istoric al întrupării Fiului lui Dumnezeu din Sfânta Fecioară Maria şi despre frumuseţea colindelor şi datoria de a conserva acest tezaur al folclorului religios.  Site realizat si gazduit de XWD Sibiu