Anunturi publice
 În Episcopia Tulcii s-a desfăşurat astăzi 11 ianuarie la biserica Buna Vestire din Tulcea conferinţa lunară a preoţilor din Protoieria Tulcea.
 Lucrările au fost prezidate de către P.S. Visarion, Episcopul Tulcii şi au debutat cu intonarea troparului În Iordan botezându-te Tu Doamne… după care, Preasfinţia Sa, în deschiderea şedinţei a adresat un cuvânt arhieresc în care a adus mulţumiri lui Dumnezeu pentru anul ce s-a încheiat, şi-a exprimat speranţe pentru noul an început şi a creionat perspectivele pentru Episcopia Tulcii. Tot acum Preasfinţia Sa a adus la cunoştinţă preoţilor proclamarea anului 2011 ca an omagial al Tainei Botezului şi a Sfintei Cununii, insistând pentru o mai vie implicare a clerului în viaţa credincioşilor, a societăţii şi a Bisericii noastre.  
 În continuare Pc. Pr. dr. Ilie Boitan de la parohia Buna Vestire - Tulcea a prezentat o meditaţie duhovnicească pe tema Sf. Botez, pledând pentru redescoperirea şi reevaluarea Tainei Sf. Botez.
Între problemele discutate au fost abordate şi problemele administrative şi economice care privesc direct viaţa parohiilor tulcene la început de an. 


 Site realizat si gazduit de XWD Sibiu