Anunturi publice
 Marţi 1 septembrie a.c. la orele amiezii, P.S. Sa Visarion, Episcopul Tulcii înconjurat de către P.C. Pr. Consilieri şi autorităţile locale va inaugura noul sediu al Librăriei Episcopiei Tulcii, aflat pe str. Isaccei în incinta modernei clădiri a Bibliotecii Judeţene.
 Librăria eparhială ce va purta numele „Sf. Iachint mitropolitul” se doreşte a fi un izvor de cultură şi spiritualitate ortodoxă pentru cei dornici de cunoaştere şi frumos conţinând cărţi de spiritualitate ortodoxă, cărţi şi obiecte de cult, icoane, etc.
 Evenimentul cultural important pentru Episcopia Tulcii cât şi pentru întreaga suflare creştinească de pe malurile Dunării se înscrie şi deschide, oarecum, festivităţiile dedicate Sfântului Ierarh Iachint, primul mitropolit al Ţării Româneşti, cel care a păstorit mai întâi cu multă râvnă şi dragoste credincioşii din istorica cetate a Vicinei. În data de 27 septembrie a.c. va fi săvârşită, la Tulcea, de către Preafericitul Părinte Daniel alături de alţi ierarhi, proclamarea locală a canonizării Sfântului Ierarh Iachint.
 





Site realizat si gazduit de XWD Sibiu