Anunturi publice
 Marţi 13 sept. a.c. –La Seminarul Teologic Ortodox “Sfântul Ioan Casian” din Tulcea a avut loc astăzi festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Festivitatea a debutat cu slujba de Te-Deum oficiată în sobor de către Preasfinţitul Părinte Visarion Episcopul Tulcii.
La sfârşitul slujbei, Preasfinţia Sa a rostit un cuvânt către tinerii elevi seminarişti îndemnându-i la muncă susţinută la orele de curs ca şi la rugăciune stăruitoare în vederea acumulării de cât mai multe cunoştinţe folositoare pentru slujirea lor ca viitori preoţi.
„Să împletiţi munca cu rugăciunea, studiul cu cercetarea Sfintei Biserici ca să puteţi fi cu adevărat teologi, adică vorbitori despre Dumnezeu şi trăitori în Dumnezeu. Numai aşa veţi fi de folos părinţilor voştri, profesorilor, Bisericii şi neamului nostru care aşteaptă astăzi atât de mult de la cei ce se pregătesc pentru slujirea Sfântului Altar”. 
La sfânta slujbă au luat parte corpul profesoral, elevi şi părinţi ai acestora, precum şi alţi invitaţi. 
După cuvântul Pc. Pr. director Iustinian Neculai, toţi elevii au fost stropiţi cu apă sfinţită după care Pc. Pr. Prof. Eugen Caragaţă a fost hirotesit întru duhovnic.


 Site realizat si gazduit de XWD Sibiu