Anunturi publice
 Între Episcopia Tulcii, prin P.S. Părinte Visarion şi Colegiul Economic ,,Delta Dunării” – Tulcea, prin director dr. Liviu Lucan, a fost încheiat un protocol de parteneriat educaţional în ceea ce priveşte derularea unor activităţi educative cu scop religios-moral şi civic în perioada martie - iunie 2011.
În calendarul activităţilor, este înscrisă câte o acţiune lunară, concretizată în vizite la Penitenciarul Tulcea, primirea Sfintelor Taine în cadrul Sfintei Liturghii a Darurilor mai înainte sfinţite oficiată în capela colegiului, dezbatere liberă cu privire la Taina Cununiei şi Familia creştină astăzi şi acţiuni umanitare la centrele de copii din Tulcea, cu prilejul Zilei Internaţionale a copilului.
Protocolul de parteneriat educaţional încheiat între cele două instituţii se derulează pentru a doua oară sub genericul ,,Tinereţe cu parfum divin”, primul având loc în anul şcolar 2008-2009, în el fiind implicaţi diriginţii coordonatori din cadrul proiectului, profesorii de religie din cadrul colegiului, precum şi preoţi din municipiul Tulcea.
   


Site realizat si gazduit de XWD Sibiu